Je nieuwe website

Wanneer de keuze wordt gemaakt bij een onderneming of bedrijf om een website te laten maken is het van groot belang dat dit ook professioneel neergezet wordt.

Een nieuwe website… veel mensen denken hier te makkelijk over, terwijl de website het onmisbare online visitekaartje van je bedrijf is. De eerste indruk moet bij de klant een goed gevoel geven. Het is van groot belang dat deze professionaliteit uitstraalt en goed aansluit bij je huisstijl.

Informeer vrijblijvend naar een prijsopgaaf via het contact formulier, een website hoeft niet duur te zijn!

Om de prijs voor de klant zo gunstig mogelijk te houden voor de aanschaf van een website, wordt er gewerkt via een content system management (CMS).

Dit zijn doorgaans de CMS pakketten van Joomla, Drupal en WordPress. Hiervoor zijn duizenden thema’s en templates te koop, die na aanschaf geheel aangepast wordt naar de wensen van je bedrijf of instelling. Het enige wat wat je moet aanleveren zijn de teksten en de foto’s (eventueel het logo) die hierin verwerkt worden.

Het meest voor de hand liggend CMS is momenteel WordPress. Dit CMS biedt de meeste mogelijkheden en er zijn veel gratis en betaalde plug-ins voor te krijgen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en oplossingen!

0